George Nicolescu, premoniție înainte de moartea lui Victor Socaciu: ”Acum stau acasă. Soția mea este foarte îngrijorată”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: George Nicolescu și Victor Socaciu, captură YouTube/colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: George Nicolescu și Victor Socaciu, captură YouTube/colaj foto

George Nicolescu a vorbit despre moartea lui Victor Socaciu. Artistul nevăzător a avut o premoniție înainte ca acesta să își dea ultima suflare. 

George Nicolescu, în vârstă de 72 de ani a declarat că nu va participa la Festivalul OM BUN care se desfășoară în aceste zile la Breaza, în memoria lui Victor Socaciu, deşi se află pe posterul de prezentare al festivalului. Artistul, care este nevăzător, trebuia să aibă un moment artistic alături de Ducu Bertzi, Marius Bațu, Cătălin Stepa și Vlad Gălățianu.

George Nicolescu, premoniție legată de moartea lui Victor Socaciu

Artistul George Nicolescu a mărturisit că ultima dată când l-a văzut pe Victor Socaciu a fost anul trecut la Festivalul OM BUN de la Breaza. De asemenea, acesta a povestit că a avut și o premoniție legată de moartea artistului.

”Uite, stau așa și mă gândesc, cu tristețe, că Victor Socaciu pe versurile astea s-a dus… Anul trecut, pe 29 martie, eram la Breaza. Cântam chiar această piesă, dar, la un moment dat, mi s-a pus un nod în gât.

Am avut o premoniție, pentru că a fost ultima mea întâlnire cu Victor. E drept, m-a mai sunat într-o zi soția lui, Brândușa, să mă roage să merg în locul lui Victor la Onești, pentru că avea programat un spectacol, însă nu mai putea cânta”, a declarat George Nicolescu, pentru FANATIK.

George Nicolescu, speriat de coronavirus

Cântărețul a declarat că a decis să nu participe anul acesta la Festivalul OM BUN de la Breaza, deoarece se teme de COVID-19.

”În situația mea, îmi e mai greu să mă deplasez de la Ploiești. Aș fi vrut să merg dar din cauza situației mele, am convenit cu doamna care se ocupă să rămână așa cum este. Nu avem ce face. Am fost obligat de împrejurări să refuz participarea, să nu mă expun.

Anul trecut am fost, iar soția mea este foarte îngrijorată și m-a convins să stau acasă. Eu i-am propus Brândușei Ștefan, i-am spus inițial că aș vrea să ajung. Dar nu mai sunt la vârsta la care să îmi permit să merg cum vreau eu, unde vreau eu, când vreau eu.

Sunt vremuri așa de grele, cu știri rele… Cu Ucraina ce să mai zici? Totul este așa de trist și foarte trist, uneori. Eu stau în casă în general și nu am fost afectat direct de pandemie”, a declarat pentru FANATIK, cântărețul George Nicolescu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel