George Clooney, beat în timpul filmărilor pentru „One Fine Day”: „Miroseam precum o fabrică de alcool”

Data actualizării: | Data publicării:
George Clooney, captura foto Youtube/ sursa Jimmy Kimmel Live
Descriere foto: George Clooney, captura foto Youtube/ sursa Jimmy Kimmel Live

George Clooney și-a amintit de ziua când a mers beat să filmeze pentru „One Fine Day”. Actorul a mărturisit că nu știa că avea filmări dis de dimineață. 

George Clooney și Michelle Pfeiffer s-au reîntâlnit după 25 de ani de la lansarea filmului „One Fine Day” și au povestit cele mai amuzante întâmplări de pe platourile de filmare, în cadrul seriei Variety, „Actors on Actors”. 


Actorul și-a amintit de cel mai stânjenitor moment de atunci, când a venit beat în timpul filmărilor și abia putea să se concentreze pe ce are de făcut. George Clooney nu știa că a doua zi dis de dimineață avea filmări pentru celebrul film, așa că a petrecut până în zori. A doua zi, s-a trezit la ora 5 de dimineață dar a realizat că este încă beat. 


„Am stat de vorbă și am băut câteva pahare de vodcă parcă. Apoi am ajuns acasă pe la 1 noaptea si mi-am zis: 'La naiba...'. Eram destul de amețit. M-am trezit la 5 dimineața. 'Mă simt bine', am gândit. Apoi m-am privit în oglindă și am realizat că sunt încă beat”, a povestit actorul. 


În vârstă de 59 de ani, câștigător al unui premiu Oscar, George Clooney deține împreună cu Rande Gerber o populară companie de tequila, Casamigos. 


Când a apărut la filmări, Michelle Pfeiffer și-a dat seama că actorul este amețit. 


„Am ajuns pe platou și ne-am îndreptat împreună spre rulotă, eu m-am așezat jos, iar tu m-ai privit și mi-ai zis 'Ce-ai făcut?'. Iar eu ți-am răspuns: 'Nu știam că trebuie să lucrăm azi'. Iar tu mi-ai zis: 'Ești încă beat!'. Am continuat sa-mi dau cu spray de gură, pentru că miroseam a ...”, a povestit George. „A o fabrică de bere”, a intervent Pfeiffer. „A o distilerie de alcool”, a recunoscut amuzat Clooney.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel