George Burcea va juca într-un serial Netflix alături de Catherine Zeta-Jones. Ce mesaj i-a transmis Viviana Sposub

Data publicării:
Goerge Burcea și Catherine Zeta-Jones, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Goerge Burcea și Catherine Zeta-Jones, sursa instagram/ colaj foto

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, va juca într-un serial Netflix alături de frumoasa Catherine Zeta-Jones. Viviana Sposub i-a transmis și un mesaj de felicitare iubitului ei.

George Burcea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui. Actorul va juca într-un serial pentru Netflix, alături de frumoasa actriță Catherine Zeta-Jones, dar și de Luis Guzmán. Noul proieste este regizat de Tim Burton și se numește „Wednesday’. Alături de George Burcea și ceilalți actori va juca  și Victor Dorobanțu, iar filmările vor avea loc intgral în România.

Noul serial va spune povestea lui Wednesday, mezinul familiei ca va merge la Nevermore Academy. Catherine Zeta Jones și Luis Guzman îi vor interpreta pe părinții familiei, Morticia și Gomez, potrivit redactia.ro

Gwendoline Christie, cunoscută din filmul „Game of Thrones’ va interpreta rolul rivalei Morticiei, iar rolul principal va fi jucat de Jenna Ortega. Încă nu se știe ce roluri vor interpreta actorii români, iar data apariției serialului nu a fost publicată.

 

Ce mesaj i-a transmis Viviana Sposub lui George Burcea

 

Și Viviana Sposub a ținut să-l felicite pe iubitul ei pentru noul proiect. Aceasta a mărturisit că este singura situație în care acceptă să îl vadă pe George Burcea lângă altă femeie.

"Singura situație în care îmi place ca Burcea să apară lângă o altă femeie. Și ce femeie! Bravo iubire!!!!! Sunt cea mai mândră", a scris Viviana Sposub pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel