George Burcea și Viviana Sposub, gesturi romantice de Crăciun: "Te iubesc, minune!"

Data publicării:
George Burcea, instagram
Descriere foto: George Burcea, instagram

George Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Fostul soț al Andreei Bălan i-a făcut și o declarație de dragoste iubitei sale, în ziua de Crăciun.

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După ce au apărut pentru prima dată împreună în cadrul unei emisiuni TV, mulți au crezut că este vorba doar de câteva sentimente și că totul se va rupe, după plecarea lor din emisiune. Ei bine, iată că lucrurile nu au stat deloc așa, astfel că George Burcea și Viviana Sposub demonstrează pe zi ce trece că dragostea lor este mai presus decât orice și că sunt de nedespărțit.

George Burcea și Viviana Sposub, declarație de dragoste

Fostul soț al Andreei Bălan și-a surprins iubita, chiar în ziua de Crăciun cu o superbă declarație de dragoste, alături de câteva fotografii tandre cu cei doi.

"Sã ne fie cu liniste si dragoste. Te iubesc, minune! ", a fost mesajul scris de George Burcea pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

George Burcea și Viviana Sposub sunt plăcuți de fanii din mediul online, astfel că la scurt timp după publicarea fotografiilor de către George Burcea, aceștia i-au complimentat pe cei doi: "Sunteți niște frumoși !/ Sa fiti fericiti!/ Crăciun fericit și multă iubire/ Minunați ca întotdeauna / Ce frumoți sunteți. Crăciun fericit cu multă sănătate ", au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel