George Burcea și Viviana Sposub, ar fi făcut nunta în secret. Detaliul care i-a dat de gol: „Viviana Sposub-Burcea”

Data publicării:
George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram
Descriere foto: George Burcea și Viviana Sposub, sursa foto Instagram

George Burcea și Viviana Sposub au surprins pe toată lumea cu ultimele declarații făcute. Cei doi ar fi ajuns în fața altarului în mare secret. 

Chiar dacă în ultima perioadă, gurile rele spuneau că cei doi porumbei s-ar fi despărțit, iată că lucrurile stau cu totul și cu totul diferit între cei doi. Viviana Sposub și George Burcea par mai fericiți ca niciodată, ba mai mult dau semne că le-ar ascunde ceva fanilor. 


Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în cadrul emisunii de la ProTV, în timp ce actorul se afla în plin divorț cu Andreea Bălan. 


"Viviana: -Spune-le să mă voteze!


George Burcea: -La ce număr, iubita mea? Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10.


Viviana: -Știi că o să postez asta!


George Burcea: -Postează, iubita mea! Știi că te iubesc! Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea!", a fost conversația dintre cei doi într-un videoclip postat pe InstaStory. 


Ce spune George Burcea despre relația cu Viviana?


„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.


Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a mai spus George Burcea pentru CANCAN.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel