George Burcea și Andreea Bălan au divorțat. Ce spune actorul despre căsnicia cu celebra artistă

Data publicării:
Andreea Bălan și George Burcea, captura foto Youtube
Descriere foto: Andreea Bălan și George Burcea, captura foto Youtube

Procesul de divorț dintre George Burcea și Andreea Bălan s-a finalizat. De ce a durat totul atât de mult timp?

Vestea că mariajul Andreei Bălan cu George Burcea a ajuns la final a șocat lumea showbiz-ului. Cei doi au anunțat că se desprat la doar câteva luni de la nuntă, iar asta a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, mai ales că au împreună și două fetițe minunate, pe Ella și Clara. 


A trecut mai bine de un an de când și-au spus adio, dar cei doi abia acum au reușit să încheie procesul de divorț. Ce spune George Burcea despre fosta lui soție și procesul de divorț?

”Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit. În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a spus George Burcea la Antena Stars.

George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri la volan


George Burcea a fost trimis în judecată după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive. Procurorii au decis să îl trimită pe acesta în judecată, potrivit spynews.ro

„La data de 21 februarie a.c.,în jurul orelor 10:00, polițiștii Serviciul Rutier Ilfov au oprit în trafic un bărbat, din Voluntari, care conducea un autoturism pe Bulevardul Eroilor din orașul Voluntari, județul Ilfov. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe psihoactive.


Persoana în cauză a fost transportată la o unitate spitalicească din București în vederea prelevării de mostre biologice de sânge și urină. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au declarat reprezentanții IPJ Ilfov pentru Spynews.ro şi Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel