George Burcea și-a cunoscut tatăl și frații abia la vârsta de 18 ani: „A leșinat, a leșinat instant”

Data publicării:
George Burcea, captura foto Youtube/ sursa theXclusive
Descriere foto: George Burcea, captura foto Youtube/ sursa theXclusive

George Burcea a avut o copilărie tare grea, marcată de violența domestică și de un tată închis pentru omor. 

George Burcea a trecut prin momente grele încă din perioada copilăriei. Actorul a trăit departe de tatăl biologic, dar spune că mereu a visat ca familia lui să se reunească și să aibă o viață normală. Drept urmare, la vârsta de 18 ani și-a luat actele și a mers pentru prima oară în București să își cunoscă tatăl și frații. 


Mama lui George Burcea a divorțat pe când actorul era foarte mic. Fostul soț al Andreei Bălan are patru frați. El cu sora sa mai mare au plecat alături alături de mama lor, în timp ce restul au rămas cu tatăl. 


George Burcea spune că reuniunea cu tatăl și frații lui poate fi cu ușurință desprinsă dintr-o telenovelă. 


„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici.

Tremuram, și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu.

Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune „Da, salut, ce vrei?'. Mă uit la el și zic - Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău. A leșinat, a leșinat instant.


Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă.


A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!' și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!' și a leșinat peste tata.


Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați.


A fost un moment de telenovelă, de film. În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic”, a dezvăluit George Burcea în cadrul podcast-ului „În Oblindă”. 


Tatăl lui George Burcea a fost închis pentru omor. Acesta ar fi avut o amantă care l-ar fi părăsit, drept răzbunare bărbatul a ucis-o într-un mod extrem de violent, cu 25 de lovituri de cuțit. 


Mama actorului a fost chiar ea supusă unor violențe fără margini, care i-au lăsat urme adânci actorului. George Burcea a visat mereu să aibă o familie normală și unită. 


„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, mai spunea George în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel