George Burcea, realizări remarcabile, după divorțul de Andreea Bălan: „Dacă acum 10 ani mi-ar fi spus cineva...”

Data publicării:
Sursa foto: George Burcea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: George Burcea, Instagram

George Burcea se mândrește cu proiecte remarcabile, în lumea cinematografiei.

George Burcea pare că trăiește cea mai fericită perioadă a vieții lui. Chiar dacă scandalurile în care a fost implicat cu fosta soție, Andreea Bălan, nu-i dau însă pace, acesta este implicat într-o frumoasă poveste cu Viviana Sposub, dar este și foarte împlinit pe plan profesional. Actorul se pregătește de lansarea a două filme, pentru care a alocat un buget enorm.

„Sunt foarte fericit pentru aceste doua proiecte care se vor lansa anul acesta. Dampyr pe 28 Octombrie, care este un film Fantasy bazat pe Comic book series ale lui Mauro Boselli și Maurizio Colombo și publicate de Sergio Bonelli.

Este un film pe care îl aștept de ceva timp și am încredere că va fi unul care va prinde la public. Regizorul Riccardo Chemello este la primul lui lungmetraj, dar a făcut o treabă excelentă. Bine…l-a ajutat și bugetul de 15.000.000 euro. Eu îl voi juca pe Janko”, a declarat George Burcea pentru playtech

Tatăl Andreei Bălan, primele declarații despre conflictul dintre fiica sa și George Burcea: „Rămân acolo peste noapte, dorm, le gătește”

George Burcea se mândrește cu o carieră remarcabilă

De asemenea, George Burcea se mândrește și cu producțiile pe care le-a realizate în alt țări din întreaga lume. Actorul crede că munca și perseverența sunt elementele cheie care l-au ajutat să ajungă în punctul în care este astăzi.

„Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar pentru mine, cel mai important proiect de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

Pe 23 Noiembrie va apărea Wednesday în regia maestrului Tim Burton. Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi.Dar iată că munca, încrederea, perseverența și  poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Abia aștept să ne vedem pe Netflix. Aici îl voi interpreta pe Lurch, care este majordomul Familiei Addams.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”, a mai declarat George Burcea pentru aceeași sursă.

Poate te interesează și: Iubirea vieții lui Alexandru Arșinel, destin crunt. Marilena a rămas paralizată pe viață, în urma unui accident

Andreea Bălan îi aduce acuzații dure fostului ei soț

Pe lângă viața profesională, George Burcea se declară a fi un tată extrem de împlinit, care le iubește foarte mult pe cele două fetițe din fosta căsnicie. Cu toate acestea, celebra solistă îl contrazice, aducându-i acestuia acuzații grave.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe.”, a transmis Andreea Bălan pentru spynews.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel