George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan. Care este motivul pentru care cei doi încă se judecă

Data publicării:
Andreea Bălan și George Burcea, captura foto Youtube
Descriere foto: Andreea Bălan și George Burcea, captura foto Youtube

Chiar dacă a trecut un an de zile de când au depus actele de divorț, George Burcea și Andreea Bălan nu și-au încheiat încă toate socotelile. 

Chiar dacă fiecare și-a văzut de drum și a dat o nouă șansă iubirii, separarea în instanță încă nu a avut loc pentru George Burcea și Andreea Bălan. Divorțul nu se va încheia prea curând din cauza pretențiilor artistei din dosar. 


Andreea Bălan și George Burcea au trăit o frumoasă poveste de iubire, în urma căreia au rezultat două fetițe minunate, Ella și Clara. La doar câteva luni de la nuntă, Andreea și George au decis să pună capăt relației lor. Despărțirea a fost presărată cu foarte multe scandaluri, artista l-a acuzat pe fostul soț de consum de droguri și comportament inadecvat. Chiar dacă vedeta a suferit enorm în urma relației, aceasta a dat o nouă șansă iubirii, alături de Tiberiu Argint, un tânăr afacerist. 


George Burcea nu poate divorța de Andreea Bălan deoarece vedeta îi cere actorului o pensie alimentară mult prea mare, pe care acesta nu și-o permite, potrivit playtech.ro. Ba mai mult, George a venit în fața instanței cu dovezi că nu poate achita această pensie alimentară și nici sumele din ianuarie 2020. Potrivit sursei citate, Andreea Bălan îi cere actorului să își facă un test antidrog pentru a fi convingă că fetițele ei sunt înafara oricărui pericol cât timp sunt împreună cu tatăl lor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel