George Burcea, fericit lângă Viviana:”Faptul că ea este aici este un plus pentru mine”

Data publicării:
Paul Burcea și Paul Diaconescu. Foto: ProTv
Descriere foto: Paul Burcea și Paul Diaconescu. Foto: ProTv

Miercuri seara, Viviana, Gabi și Giulia, bandiții din Fermă, au distrus orice urmă a existenței taberei lor și s-au alăturat celorlalți concurenți în casă. George Burcea a fost cel mai încântat de venirea lor. 

Ceea ce a început ca o săptămână fără mari surprize, s-a demonstrat a fi una dintre cele mai complicate pentru fermieri, care au aflat că în pădure au locuit, în permanență, trei bandiți. 

Fermierii și bandiții învață să conviețuiască sub același acoperiș

Dacă Viviana Sposub a fost primită cu multe îmbrățișări și cu un sărut puternic din partea lui George Burcea, ceilalți doi concurenți nu au fost la fel de bine văzuți de fermieri, mai ales când s-a aflat că, momentan, bandiții au parte de condiții speciale! 

Prima noapte petrecută în casă, alături de Viviana, îl va face pe George Burcea să admită: ”Faptul că ea este aici este un plus pentru mine”. Deși va simți bucuria de a fi cu George, fosta bandită va recunoaște că ea și colegii ei nu au fost bine primiți: ”Noi în pădure eram liniștiți, ne motivam reciproc. În fermă e o atmosferă încărcată”. 

Cei doi nu au parte de zile liniștite

Astăzi, George va merge la duelul pentru eliminare contra lui Paul Diaconescu, care a ales probe de îndemânare și noroc! Dacă va reuși să fie motivat de întoarcerea Vivianei pentru a duce la capăt acest duel sau dacă Paul va reuși să-l elimine și pe el, aflăm în această seară! 

Fermierul șef, Bogdan, este decis să o convingă pe Mihaela că merită toți banii puși în joc pentru recompensă! Iar fratele său va fi cel care-l va susține și care va sublinia că este nevoie ca toată lumea să se implice în activitățile din casă: ”Trebuie să dăm drumul la treabă, altfel nu răzbim”. 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel