George Burcea, dezvăluiri controversate după divorț: A fost nevoie să ne căsătorim

Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu artista, dar și despre relația în care este implicat în momentul de față.

George Burcea a dat primele declarații, după ce divorțul de Andreea Bălan s-a pronunțat oficial. Fostul soț al artistei a dezvăluit faptul că problemele în cuplul celor doi au apărut înaintea nunții, iar faptul că el mereu a refuzat să vorbească cu presa a constituit un dezavantaj, pentru că oamenii nu au auzit niciodată și versiunea lui de poveste. 

"Greșeala mea foarte mare a fost că eu niciodată nu mi-am dorit să fac jocul presei. Înțeleg lucrurile, dar nu am vrut să îl fac și poate am greșit. Ceea ce m-a dus la o relație foarte destabilizată cu presa, iar asta a făcut ca în momentul în care a apărut o știre, presa știind că sunt greu de contactat și că nu vorbesc, să scrie unele lucruri.

Eu cred foarte mult, și o spun din propria experiență, că la un divorț nu se ajunge într-o săptămână, două. Este un mix de probleme, e un cumul de factori care se adună de-a lungul mai multor ani, luni, și care afectează relația. Oamenii din exterior nu înțeleg prea bine acest lucru. La noi a fost un cumul de factori, nu vreau să dezvolt.", a declarat George Burcea pentru fanatik.

"A trebuit să ne căsătorim"

George Burcea a clasat nunta lui cu fosta soție drept o "necesitate", care nu a fost menită să le repare relația, ci a fost strict o dorință.

"Aici e un subiect sensibil, sincer. Pentru că dacă ne-am căsătorit nu înseamnă că lucrurile erau bune înainte de asta. Ne-am căsătorit pentru că a fost nevoie să ne căsătorim. Ca să nu spun că a trebuit să ne căsătorim. Din cauza unei dorințe ale unui om. Nici măcar ca să ne reparăm relația.", a mărturisit George.

Ce relație are Viviana cu cele două fetițe

George Burcea a dezvăluit și care este relația dintre partenera sa actuală și fetițele lui. Acesta spune că cele trei se înțeleg de minune, iar de mai multe ori cei 4 au apărut împreună și pe rețelele de socializare, fapt care a suărat-o pe Andreea Bălan și nu i-a mai dat voie Vivianei să se afișeze cu cele două fete, pe motiv că "se folosește de imaginea copiilor".

"Viviana se înțelege… Să reformulez. Copiii se înțeleg perfect cu Viviana, sunt lipiți de ea de fiecare dată când se văd. Pentru că ea se joacă cu copiii, colorează, se plimbă cu ele, ascultă muzică, fac dansuri, coregrafii. Dacă ai mei copii ajung și la Viviana acasă, că se mai întâmplă, nu s-a întâmplat niciodată ca ea să stea 2 minute pe telefon, e cu ele. În momentul în care ai copii este nevoie de disponibilitate. Nu contează cât timp petreci cu copiii, contează calitatea timpului petrecut cu ei. 

Din păcate, se vede ceea ce s-a întâmplat în trecut în sănătatea emoțională a copiilor. Este foarte greu ca un părinte să tragă într-o parte, spre o viață emoțională curată a copiilor, iar un părinte să tragă în altă parte, spre propriile principii, spre ego-ul său.", a mai spus George Burcea.

Detalii despre căsătoria cu Viviana

"Eu și vedetele internaționale care se căsătoresc vineri și divorțează luni, așa mă simt. Dar revenind la subiectul căsătoriei, nu știu când se va întâmpla, nu ne dorim să ne grăbim. Îmi doresc să se termine procesul, urmează un apel sau ceva din cealaltă parte, vom vedea ce se va întâmpla la apel, în toamnă, iar apoi vom lua o decizie. Normal că am vorbit cu Viviana despre acest subiect, suntem împreună de un an și șapte luni totuși.", a continuat fostul soț al Andreei Bălan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 11 Martie 2022, 08:44 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play