George Burcea, ADEVĂRUL despre consumul de substanțe interzise: „Da, a fost real”

Data publicării:
George Burcea, foto Instagram
Descriere foto: George Burcea, foto Instagram

George Burcea a fost trimis în judecată după ce a fost prins la volan sub influența substanțelor psihoactive.

George Burcea a traversat o perioadă dificilă după divorțul de Andreea Bălan. Actorul a fost prins la valon sub influența substanțelor interzise și a fost trimis în judecată. Chiar dacă la vremea respectivă nu a vrut să vorbească prea mult despre acel subiect, acum fostul soț al artistei a decis să dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat. 


George Burcea recunoaște că a consumat substanțe psihoactive doar o singură dată și regretă mult gestul lui, dar pune totul pe seama divorțului. Actorul susține că se simțea abandonat și a recurs la acel gest din cauza stării sale sufletești. 


„Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri”, a spus George Burcea în cadrul podcastului „În Oglindă”.


George Burcea spune că a învățat mult din acea perioadă și totul a fost o lecție pentru el. În prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Viviana Sposub, cea care i-a fost alături în ultima perioadă. 


„Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă. Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a dezvăluit actorul. 


George Burcea și Andreea Bălan au făcut pace: „De două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend”


Cei doi au făcut pace de dragul fetițelor pe care le au împreună și George Burcea spune că artista îi permite abia acum să își vadă fetițele la final de săptămână. Actorul le poate lua pe Ella și Clara în weekend, iar asta i-a adus foarte mare bucurie.


„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. 


Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele.


Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.


Slavă cerului, de două luni mi se permite să iau fetițele în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea în emisiunea „În oglindă”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel