George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan. Fostul soț al artistei a spus totul

Data publicării:
Andreea Bălan și George Burcea, captura foto Youtube
Descriere foto: Andreea Bălan și George Burcea, captura foto Youtube

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare de neoprit. Fostul soț al artistei a făcut dezvăluiri scandaloase despre relația dintre ei.

Andreea Bălan și George Burcea au ales să meargă pe drumuri separate, astfel că au divorțat. Cei doi și-au refăcut viețile, însă continuă să își arunce săgeți usturătoare. Actorul a povestit că artista l-ar fi dat afară din casă chiar cu fetițele sale de față. Mai mult decât atât, George Burcea a spus că Andreea Bălan nu îl lasă să doarmă cu fetițele lor și îl supraveghează mereu când le vizitează. George Burcea a mai făcut referire,  prin prietena lui, și la mesajele ajunse în presă, în care Andreea îi spunea unei fane să nu îi mai urmărească pe George Burcea și Viviana Sposub pe Instagram.

„Am văzut că Andreea iese mereu în presă și se victimizează înainte de a lansa o nouă piesă. Când are piesa, ea vorbește ori despre traume, ori despre tatăl ei care a maltratat-o, ori dă de înțeles că George a fost rău, iar ea o sfântă, iar mai nou despre Keo. Oare publicul nu vede că de 20 de ani această femeie nu face nimic decât să se victimizeze și să încerce să intre sub pielea oamenilor?  Oare fanii ei nu văd că este o prefăcută?

Ea își înjură fanii în privat, îi blochează dacă aceștia îl urmăresc pe George sau Viviana și șterge imediat orice comentariu care nu-i convine. La fel a făcut și în podcastul lui Măruță. Imediat ce era un comentariu care nu-i convenea Andreei, era șters. După declarațiile de la Măruță, tatăl ei a declarat clar că Andreea minte”, se arată în dezvăluirile pe care Burcea le-ar fi făcut către o prietenă.

Ea a mai spus că artista ar fi căutat să se împace cu Keo, cînd era însărcinată cu primul copil.

„De ce nu spune Andreea Bălan că și-a dat soțul afară din casă în timp ce era cu fetița cea mare de mână? De ce nu spune că țipa în gura mare – «Ieși afară din casa mea», iar Ella repeta după ea aceleași cuvinte? De ce nu spune că ea îi trimitea lui Keo mesaje de împăcare în timp ce era însărcinată cu primul copil? De ce nu spune că nu-și lasă copiii să doarmă seara cu fostul soț de mai mult de jumătate de an? De ce nu spune că George vine de trei ori pe săptămână la fetițe și are grijă de ele?

De ce nu spune că l-a evacuat pe Săndel din apartamentul din Ploiești, ea a vândut apartamentul, iar Săndel stă acum într-o garsonieră? De ce nu spune că își ia la rost mama atunci când aceasta nu știe să facă anumite lucruri în casă? De ce nu spune că are două bone, mama și George, care vine mereu, iar ea vine doar când fetele sunt îmbăiate și gata de somn și atunci stă tot pe telefon? Pentru că e cool să fii victimă?”, se mai arată în declarația făcută de o apropiată de a lui George Burcea, potrivit impact.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel