George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Ce acuzații grave îi aduce

Data publicării:
George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram
Descriere foto: George Burcea și Andreea Bălan, pe vremea când formau un cuplu. Foto Instagram

George Burcea îi aduce acuzații grave Andreei Bălan. Actorul a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor.

George Burcea și Andreea Bălan sunt la cuțite, chiar și după divorț.  Recent, actorul i-a adus acuzații grave fostei soții. Mai exact, George Burcea a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce l-ar fi maltratat pe câinele lor, pe care nu a vrut să i-l înapoieze. George Burcea susține că patrupedul are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp, pe care le-ar avea din cauza fostei soții.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

George Burcea a publicat și pe rețelele de socializare câteva fotografii și filmulețe cu rănile de pe corpul cățelului. Ulterior, se pare că animalul a fost dus la medicul veterinar și urmează să fie luat în curând din casa Andreei Bălan. 

Actorul a mărturisit că s-a rugat în repetate rânduri de fosta soție să îi dea cățelul, însă aceasta a refuzat categoric. Cu toate astea, George Burcea nu înțelege cum de patrupedul a ajuns în halul acesta, dar și de ce nu a fost dus la medicul veterinar pentru a-i fi tratate rănile. 

 „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea, care a amenințat-o pe cântăreață că o va reclama la protecția animalelor.

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. 

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile care pentru iubitorii de animale sunt greu de privit. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel