George Burcea a dus-o pe Viviana Sposub într-o locație deosebită. Fanii au rămas impresionați: "Cu o inimă în plus"

Data publicării:
Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram
Descriere foto: Viviana Sposub și George Burcea. Foto Instagram

Fanii lui George Burcea au rămas impresionați după ce au văzut unde a dus-o acesta pe iubita lui.

George Burcea și Viviana Sposub trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Deși puțini erau cei care le dădeau o șansă relației lor, iată că aceștia demonstrează pe zi ce trece că dragostea dintre ei este din ce în ce mai mare. Nu trece o zi fără ca Geroge Burcea să îi arăte iubitei lui cât de dragă îi este.

De Ziua Îndrăgostiților, Viviana i-a pregătit iubitului ei o surpriză de neuitat. Aceasta l-a invitat pe acesta la lecții de dans în dormitor, acolo unde s-au distrat de minune și au petrecut momente frumoase împreună.

„La mulți ani, iubire!!! Te iubesc! Mulțumesc pentru tot!”, a scris Viviana Sposub în dreptul clipului de pe InstaStories, în care cei doi îndrăgostiți dansau pasional.

După această surpriză minunată venită din parte Vivianei, George Burcea s-a hotărât să își surprindă iubita ducând-o într-un loc de suflet, locul unde acesta a copilărit. Actorul a luat-o pe Viviana și au plecat într-o minivacanță în Botoșani, la bunica lui.

Cei doi s-au fotografiat îmbrățișați, pe canapea, bucurându-se unul de celălalt. Fanii celor doi au rămas impresionați de gestul făcut de George Burcea și i-au lăsat sute de aprecieri.

”La bunica! M-am întors în locul copilariei. Mai mare și cu o inimă în plus. @viviana.sposub”, a fost declarația superbă pe care actorul i-a făcut-o iubitei sale pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel