George Buhnici nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce riscă vloggerul

Data publicării:
Sursa foto: George Buhnici, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: George Buhnici, captură YouTube

George Buhnici nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi.

George Buhnici a fost chemat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi. Potrivit ultimelor informații apărute, se pare că vloggerul nu s-a prezentat la audiere, iar avocata acestuia a cerut un nou termen.

Ce se întâmplă cu George Buhnici după ce nu s-a prezentat la audierea de la CNCD

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, pentru WOWbiz.ro, ce consecințe îl așteaptă pe George Buhnici după ce nu s-a prezentat la audierile CNCD.

„Putea să meargă măcar să spună că nu crede că este vinovat, sau că îi pare rău... lucru pe care nu l-a făcut. Nu a simțit nevoia să facă treaba aceasta.

Pe partea cealaltă, nu este vorba că îl aduci cu mandat de aducere, pur și simplu, cred că este în defavoarea lui și mai mult decât atât probabil că o să primească o decizie de amendare și un oprobriu public pentru că se va constata această discriminare pe care a făcut-o el și cumva bazată pe o anumită stare a sănătății sau aspect fizic. Din punctul meu de vedere, va fi cu siguranță o amendă de la CNCD”, a afirmat Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Potrivit sursei citate, se pare că george Buhnici va fi pus să plătească o amendă, în cazul în care cererea de amânare formulată de avocata lui nu va fi motivată.

„Acolo trebuia să scrie ceva, să justifice cumva cererea și atunci evident că se putea amâna luarea în dezbatere a problematicii lui, dar dacă nu a făcut lucrul acesta cred că se va pronunța Consiliul(...) Da, amenda trebuie să o plătească, iar dacă nu, ea se transformă în principiu executoriu”, a mai explicat avocatul, pentru WOWbiz.ro.

George Buhnici și-a cerut scuze după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi

Un adevărat scandal a luat aploare după ce George Buhnici a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Ulterior vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute.

George Buhnici: „Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”

George Buhnici a mărturisit că îi pare rău pentru jignirile pe care le-a făcut și speră să învețe o lecție din această greșeală. Totodată, acesta a ținut să își ceară scuze fmiliei sale pentru toată situația creată.

„Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe', a transmis George Buhnici pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel