George Buhnici, adevărul despre declarația controversată, care i-a adus o avalanșă de critici. Ce s-a întâmplat cu vedeta, la un an de la scandalul în care a fost implicat

Data actualizării: | Data publicării:

George Buhnici a spus adevărul despre scandalul în care a fost implicat, în urmă cu un an.

George Buhnici a apărut în fața oamenilor, cu noi declarații, la un an de la scandalul în care a fost implicat. Bărbatul a fost invitat în cadrul podcast-ului moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre tot scandalul pe care singur l-a creat și care i-a adus o avalanșă de critici. 

George Buhnici, adevărul despre declarația controversată, care i-a adus o avalanșă de critici

În urmă cu un an, Goerge Buhnici a provocat un mare scandal, după ce a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Acum, vedeta a povestit cum a fost acest an pentru el, dar și ce schimbări s-au produs în urma situației în care a fost implicat. George Buhnici recunoaște că a fost cea mai grea perioadă pentru el, însă a avut de învățat foarte multe lecții. 

„A fost cel mai greu an pentru mine. Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat. Era chestia de care aveam, într-un fel, nevoie. Nu la magnitudinea asta, dar a ajutat pe toate planurile. pe unele nu, dar una peste alta, este un mare plus. Simt că sunt în cel mi bun moment al carierei. În sfârșit mi s-a dat vălul de pe ochi și pot să văd.  Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: "Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. Ok, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic", știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv. Trebuia să-mi pun cum mi-a zis cineva, dar mi-a zis mai târziu: "George, câtă cenușă ai, toată". "Băi, dar eu altceva am vrut să zic". Zice: "Nu contează ce crezi tu că ai vrut să spui, contează ce a ieșit, încetează să te mai justifici, că nu interesează pe nimeni". Mi-a luat foarte multă vreme să înțeleg că nu are rost să mă agăț de ce am vrut eu să spun, pentru că degeaba ești bine intenționat, dacă de pe urma acțiunilor tale se creează ceva rău.”, a spus George Buhnici, pentru sursa menționată mai sus. 

George Buhnici: „Recunosc că a fost un moment de prostie pură”

George Buhnici a recunoscut că i-a fost foarte greu să vadă că toată presa se focusa pe situația creată de el, deși în lume se întâmplau lucruri mult mai interesante. Cu toate astea, vedeta recunoaște că a avut un moment în care nu și-a dat seama de prostia pe care o face. 

„Pentru mine a fost șocul atât de mare că începuse, tot creștea și nu se mai termina. S-a vorbit mult mai puțin despre alte chestii din țara asta. Prima dată am zis că este vreo conspirație, pentru că sunt român. Nu mai poți să gestionezi situația, pentru că, creierul tău este îmbibat, în momentul acela de atât de mult stres, încât nu ai cum să gândești logic și te întorci la metodă: cenușă în cap, imediat și nu are niciun rost să explici. Asta a fost greșeala mea, că am încercat să mă justific, fără să înțeleg un lucru foarte simplu: dacă oamenii au un anumit interes pentru persoana mea, niște așteptări, niște aprecieri, când cuvintele alea nu se pupă cu personajul, nu are niciun rost să încerci să explici. Tot ce am făcut în prima parte a fost foarte greșit. Recunosc că a fost un moment de prostie pură. Ce pot să mai fac acum? Să imigrez, să mă retrag, să fac niște chestii definitive?”, a mai spus George Buhnici. 

„În mintea mea era un cocktail de habar n-am ce”

„Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac. Cu toată experiența, nu am știut ce să fac. A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de habar n-am ce. ”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel