George Buhnici a pierdut bani din cauza scandalului „celulită și vergeturi”: „Eu nu am avut niciodată bani puși deoparte”

Data actualizării: | Data publicării:

George Buhnici a dezvăluit ce pierderi financiare a avut în urma scandalului provocat chiar de el. 

George Buhnici a fost implicat într-un scandal de proporții, în urmă cu un an, după ce a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. În urma afirmațiilor făcute, CNCD  a aplicat o amenda  de 20.000 de lei. Și asta nu a fost tot! Se pare că vedeta a pierdut 90 % din contracte, rămânând astfel cu pierderi financiare. 

George Buhnici, pierderi financiare, în urma scandalului despre celulită

George Buhnici a fost invitat în podcast-ul moderat de Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre repercursiunile cu care s-a confruntat, în urma scandalului în care a fost implicat. Vedeta a recunoscut că nu avea bani puși deoparte, astfel că i-a fost destul de greu cu societățile în care lucrează. Totodată, vedeta recunoaște că nu se aștepta ca partenerii cu care lucra să încheie colaborarea cu el, după situația pe care chiar el a creat-o. 

„Eu nu am avut niciodată bani puși deoparte, tot ce am avut eu s-a întors întotdeauna în ceea ce facem noi. Toți banii mei au fost în acele societăți în care lucrăm. Noi nu aveam niște rezerve mari, mai ales că începusem și casa aceea pentru familie. Am prins prețurile acelea mari la lemn și la toate cele. Imediat după ce s-a întâmplat acel lucru, au început să ne sune o parte din partenerii cu care noi lucram pe firmă.  90% din ei ne-au spus că înțeleg situația, că așteptăm să se liniștească lucrurile și vedem după aceea. Eu chiar am crezut chestia aceea și am ținut toți oamenii. Ulterior, am văzut cum în șase luni de zile, toată plasa noastră de siguranță pentru creatori aproape s-a topit. Atunci a fost primul moment în care ne-am dat seama că trebuie să ne uităm cu seriozitate la ce se întâmplă acolo Am renunțat la o parte din oameni, ne-am restructurat și am început să ne uităm cum cheltuim banii.”, a declarat George Buhnici, pentru sursa menționată mai sus. 

George Buhnici: „Recunosc că a fost un moment de prostie pură”

George Buhnici a recunoscut că a făcut o greșeală în momentul în care a făcut declarațiile respective despre femeile cu celulită. Totodată, vloggerul consideră că nu trebuia să se justifice în fața nimănui și că nu a înțeles, la vremea respectivă, că oamenii au un anumit interesa asupra persoanei sale. 

„Pentru mine a fost șocul atât de mare că începuse, tot creștea și nu se mai termina. S-a vorbit mult mai puțin despre alte chestii din țara asta. Prima dată am zis că este vreo conspirație, pentru că sunt român. Nu mai poți să gestionezi situația, pentru că, creierul tău este îmbibat, în momentul acela de atât de mult stres, încât nu ai cum să gândești logic și te întorci la metodă: cenușă în cap, imediat și nu are niciun rost să explici. Asta a fost greșeala mea, că am încercat să mă justific, fără să înțeleg un lucru foarte simplu: dacă oamenii au un anumit interes pentru persoana mea, niște așteptări, niște aprecieri, când cuvintele alea nu se pupă cu personajul, nu are niciun rost să încerci să explici. Tot ce am făcut în prima parte a fost foarte greșit. Recunosc că a fost un moment de prostie pură. Ce pot să mai fac acum? Să imigrez, să mă retrag, să fac niște chestii definitive?”, a mai spus George Buhnici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel