Geoffrey Hinton, mesaj dur despre ce se va întâmpla cu lumea în următorii 5 ani din cauza roboților: Este înfricoșător! Va fi imposibil de oprit

Data publicării:
Sursa foto: DC MEDICAL
Descriere foto: Sursa foto: DC MEDICAL

Geoffrey Hinton, "nașul inteligenței artificiale" a făcut dezvăluiri dure după demisia de la Google. Ce se va întâmpla cu lumea din cauza roboților. De ce regretă că a ajutat la dezvoltarea inteligenței artificiale.

Geoffrey Hinton, psiholog cognitiv, cunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre "nașii inteligenței artificiale", a anunțat recent că a părăsit Google după un deceniu petrecut în cadrul firmei. 

Dr. Geoffrey Hinton, în vârstă de 75 de ani, a semnalat un pericol uriaș, la câteva zile după ce a dezvăluit că a renunțat la rolul său cu jumătate de normă de asistent în dezvoltarea inteligenței artificiale la Google, pentru a putea vorbi mai liber despre acest subiect fără a denigra eforturile companiei în acest sector.

Geoffrey Hinton spune că inteligența artificială ar putea reprezenta o amenințare "mai urgentă" pentru omenire decât schimbările climatice.

Citește continuarea pe DC MEDICAL



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel