Geezer Butler, membru fondator al trupei Black Sabbath, surpriză inedită pentru nepoții săi

Data publicării:
Geezer Butler, sursa instagram
Descriere foto: Geezer Butler, sursa instagram

Geezer Butler, fostul basist al formaţiei britanice Black Sabbath şi fondator al acesteia, lucrează în prezent la o surpriză inedită pentru nepoții săi.

Geezer Butler a dezvăluit că se află la jumătatea cărţii sale de memorii, pe care a declarat că o scrie pentru nepoţii săi.

Într-un interviu acordat Cleveland.com, rockerul în vârstă de 71 de ani a povestit: ''Am început pentru că după ce părinţii mei au murit mi-am dorit întotdeauna să îi fi întrebat mai multe lucruri decât ceea ce ştiam. Nu cunosc prea multe despre mama şi tata ei pentru că erau mereu acolo. Aşa că am început să scriu o carte de memorii pentru ca nepoţii mei s-o citească şi a fost distractiv să revizuiesc diverse lucruri - vremurile vechi, când am crescut în Birmingham şi toate acestea. În acest moment mă aflu chiar la jumătate''.

Volumul va fi, fără îndoială, plin de istorisiri despre solistul Ozzy Osbourne şi ceilalţi membri ai grupului, despre petrecerile şi concertele lor.

Black Sabbath, a cărei componenţă iniţială i-a inclus, de asemenea, pe chitaristul Tony Iommi şi pe bateristul Bill Ward, a fost formată în 1968 şi şi-a luat adio de la fani, în cadrul unui ultim concert, în oraşul de baştină al trupei, Birmingham, în 2017, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel