Geanina Corondan, dezvăluiri despre întoarcerea în televiziune:"Am peste 20 de ani de experiență în acest domeniu și știu cam despre ce este vorba în această industrie”

Data publicării:

Geanina Corondan a fost prima figură din televiziune care a spart tiparele. Veselă, spontană și nonconformistă, această știa să pună culoare pe norii de ploaie și să țeasă o întreagă poveste, atunci când prezenta vremea, seară de seară. Părea că prezența ei va fi eternă și previziunile meteo nu au fost nicicând mai vizionate ca atunci.

 

Crescută sub mentoratul lui Valeriu Lazarov, Geanina a făcut cunoștiință prima dată cu televiziunea la o altă emisiune care a rămas în istoria televiziunii: "Școală Vedetelor". Au urmat alte emisiuni de succes ale Pro Tv-ului și nu numai, dar a rămas pe vecie, în sufletul publicului cu personajele amuzante, pe care le interpreta pe când prezenta Vremea, la televiziunea din Pache Protopopescu. După care..., s-a așternut liniștea de câțiva ani și simpatica prezentatoare a dispărut de pe”sticlă”.

"Ce vouă vi se mai pare acum televiziunea o chestie mișto?!"

De curând, aceasta a ieșit și a făcut câteva declarații despre viața și proiectele ei, dar și despre întoarcerea ei în televiziune, conform Click.

„Am o mulțime de lucruri în perioada următoare de făcut, sunt implicată în diferite proiecte. Când revin în TV? Ce vouă vi se mai pare acum televiziunea o chestie mișto?! În prezent eu mă desfășor în mediul online, aici un mesaj ajunge mult mai repede la public decât prin intermediul televiziunii. Televiziunea este mai greoaie, trebuie respectați foarte mulți pași până se transmite un mesaj, pe când în online totul este mult mai rapid și mai ușor.

Însă, nu zic „niciodată”, „niciodată” când vine vorba de un proiect de televiziune. Nu se știe! În momentul de față sunt proiecte destul de subțirele în televiziune și eu nu mă duc chiar pe orice. Am peste 20 de ani de experiență în acest domeniu și știu cam despre ce este vorba în această industrie”, a declarat aceasta, conform sursei citate.

"Sunt ca un hopa mitică"

Chiar dacă Geanina nu mai apare la televizor, fizicul ei este impecabil și amintește de tinerețea ei. La 52 de ani, aceasta este în formă maximă și are un tonus de invidiat.La fel de directă și fără rețineri, vedeta nu se sfiește să recunoască ce face ca să se mențină atât de bine.

„Ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport. Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicletă, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expert”, a dezvăluit aceasta secretele siluetei sale.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel