GATA! E timpul pentru ceva diferit! ZODIA pe care nimeni nu o va mai recunoaște la final

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Jacqueline Day
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Jacqueline Day

Urmează un moment important pentru o zodie.

„Ne scuturăm! Luna Nouă s-a întâmplat pe Casa 10, a carierei. Mulți vei lupta să obțineți aprobare, bonusuri, laude, măriri de salariu. V-aș recomanda, dacă nu aveți o relație cu șefii, să începeți să o construiți. Puteți avea curaj să treceți peste niște temeri foarte puternice. Să nu vă fie teamă să luați decizii, chiar dacă sunt greșite. Deciziile greșite din această săptămână se vor corecta și uita repede. Fiți mai îndrăzneți!

 

Voi sunteți mai spirituali, credincioși, visători. Saturn și Jupiter în Vărsător intră în Casa 12. În prima parte, vă sprijină. Dar chiar și voi aveți nevoie de o vindecare profundă. Mai renunțați la oameni toxici, relații toxice, obiceiuri toxice, la vicii. Tot ce este toxic în viață voastră, inițial, va fi amplificat tocmai ca să ajungeți într-un punct critic, să ziceți că nu mai puteți, și să renunțați. Aveți nevoie să vă îngrijiți de stilul de viață, de cât munciți. Aveți nevoie de o vindecare profundă pe toate planurile de acum înainte”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.  

 

 

Vezi previziunile pentru fiecare zodie pe DC News.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel