Gala premiilor Oscar va avea în acest an un prezentator, pentru prima dată după ediţia din 2018

Data publicării:
Oscar, foto Pixabay/ autor: Gia Knight
Descriere foto: Oscar, foto Pixabay/ autor: Gia Knight

Gala premiilor Oscar din acest an va avea un prezentator, pentru prima dată după ediţia din 2018 a acestei ceremonii organizate de Academia de film americană

Anunţul potrivit căruia premiile Oscar vor avea din nou un maestru de ceremonii a fost făcut marţi la un eveniment organizat de Televison Critics Association (TCA) de către televiziunea ABC, postul care transmite anual această gală.

Ultima oară când gala premiilor Oscar a avut un prezentator a fost la ediţia din 2018, când maestrul de ceremonii a fost Jimmy Kimmel, care găzduise şi gala din 2017.

Însă în 2019, lucrurile s-au complicat. Kevin Hart a fost anunţat prezentator în acel an, însă 48 de ore mai târziu celebrul actor de comedie a fost nevoit să refuze rolul de prezentator după o polemică apărută pe reţelele de socializare legată de o serie de mesaje cu conţinut homofob pe care artistul le postase pe Twitter între 2009 şi 2011.

După renunţarea lui Kevin Hart, Academia de film americană (AMPAS) i-a căutat fără succes un înlocuitor şi, până la urmă, a decis ca ceremonia din 2019 să fie prima după anul 1989 care să nu aibă un prezentator.

Nici galele premiilor Oscar din 2020 şi 2021 nu au avut un maestru de ceremonii.

Premiile Oscar s-au confruntat cu o puternică scădere a cotei de audienţă în ultimii ani, iar ediţia din 2021 a fost cea mai puţin urmărită de la înfiinţarea acestei ceremonii.

Cea de-a 94-a ediţie a galei de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie la Dolby Theatre din Los Angeles, iar nominalizările la mult râvnitele trofee vor fi anunţate pe 8 februarie, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel