Gala de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost cu eliminare. Cine a plecat acasă

Bravo ai stil, foto facebook
Descriere foto: Bravo ai stil, foto facebook

Sâmbătă seară, a fost o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”

Potrivit KanalD, aseară, concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a avut ca temă, sa se îmbrace stilistic conform temei ”Personaje de desene animate.

Daca Vineri seară liniștea și pacea au coborât pe platoul emisiunii, în gală lucrurile au stat diferit. 

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu din nou la s-au certat

 "Ai vrut să mă droghezi, să mă resetezi? Ce ai vrut? La tine este o frustrare! Am făcut o glumă, nu te-am jignit. Dacă aș vrut să te jignesc, aș fi făcut-o. Îți spun de 10 minute că-mi cer scuze că am făcut glume siropoase cu tine", i-a spus Andreea Tonciu. 

Însă Alexandra Ungureanu a venit cu o  replică instant:

"Ai venin! Nu permit nimănui să se ia de mine și să-mi distrugă munca mea.Eu nu sunt perversă și nu joc pe la spate. Te rog frumos să nu mă mai ataci de acum în colo", a completat Alexandra Ungureanu.

Jurații au încurajat-o pe Alexandra Ungurenau, vorbele acestora au făcut-o să se emoționeze și să plângă. 

"Pentru mine nu contează ce porți astăzi. Mi-ai demonstrat că ești o femeie cu un bun simț incredibil, care știe că argumenteze, care are educație. Pentru mine, tu ești câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities. Și dacă pleci tu, pleci cu mine de mână. Și să știi că nu am făcut complimente niciodată", i-a spus Maurice Munteanu. 

Însă pentru o concurentă lucrurile au fost cam oribile, deoarece Xonia nu a fost pe placul juraților, motiv pentru care cântăreața a părășsit competiția. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Dată: 29 noi 2020, 09:22 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience