Gal Gadot spune că ar „naște o dată pe săptămână, dacă ar fi posibil”: „Este atât de magic”

Data actualizării: | Data publicării:
Gal Gadot, captură video YouTube
Descriere foto: Gal Gadot, captură video YouTube

Gal Gadot adoră "să nască" și spune că ar face-o "o dată pe săptămână"

Actrița din "Wonder Woman", mama a trei copii:  Alma, 10 ani, Maya, 4 ani, și Daniella, născută în 2021 - a vorbit, într-un interviu pentru InStyle, despre cum i-a schimbat cariera maternitatea,


Gadot spune că "nu este o glumă" să fii mama a trei copii și că este "atât de multă muncă", dar când vine vorba de naștere, nu s-ar supăra să facă din asta un obicei. 

"Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este atât de magic", a declarat actrița în vârstă de 36 de ani. 

"Întotdeauna fac epidurală, ca să fiu sinceră, ca să nu fie atât de dureros. Dar momentul în care simți că dai o nouă viață, este incredibil". 


Actrița din "Red Notice" a spus că partea cea mai grea a sarcinii este starea de rău cu care s-a confruntat de fiecare dată. 

Întrebată care este cel mai tare lucru pe care l-a făcut vreodată, actrița a răspuns:

„Să filmezi un film în timp ce ești însărcinată sau când ai un copil. Când ești pe platou, ești ca un zmeu. Poți să zbori atât de sus și să încerci să prinzi aerul. Apoi te întorci acasă pentru a-ți face tura principală de mamă. Nu este vorba despre mine, ci despre: "Bine, acum trebuie să o îmbăiez pe Maya, să o hrănesc pe Alma, să o pun pe Daniella la culcare". Acesta este lucrul cel mai tare pe care îl fac: jonglarea între viața de familie și cariera mea de actriță”, a spus Gal

Gadot și-a crescut copiii, uneori chiar fiind însărcinată, pe platou, în mare parte din timpul cât a fost în lumina reflectoarelor pentru roluri precum "Wonder Woman", "Furious 7", "Justice League", iar recent a defilat pe covorul roșu de la "Red Notice" la aproape cinci luni după ce a născut cel de-al treilea copil. 

Actrița se descrie drept o mamă excesiv de protectivă.

„Ei sunt singurul lucru pe care mă asigur că îl păstrez cât mai privat posibil. Vreau ca ei să fie naivi, în siguranță și protejați. Împărtășesc foarte mult - cred că, dacă am trecut prin experiențe la care oamenii se pot raporta sau din care pot învăța, minunat. Dar în ceea ce privește familia mea, sunt foarte protectoare”; a mai spus Gal Gadot pentru Instyle.

De asemenea, Gadot a declarat pentru USA TODAY în 2020 că principalul ei obiectiv ca mamă este să își țină copiii "cu picioarele pe pământ", astfel încât "să nu simtă că li se cuvine totul". 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel