Gabriela Prisăcariu, ultima fotografie cu burtica de gravidă. Când va naște soția lui Dani Oțil /FOTO

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit când va naște. Vedeta are mari emoții și se bucură de ultimele zile de sarcină.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni în curând părinți de băiețel. Cei doi sunt cu sufletul la gură pentru marele eveniment, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până își vor strânge la piept bebelușul. 


Frumoasa Gabriela a postat pe rețelele de socializare ultima fotografie cu burtica de gravidă și a spus că mai sunt doar câteva zile până la naștere. 


„Ultimele zile cu burticaaa”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul unei fotografii în care apare cu burtica de gravidă. 

 


Vedeta are mari emoții și așteaptă cu sufletul la gură să își vadă bebelușul. Aceasta arată senzațional chiar și cu câteva zile înainte de a naște, iar fanii au remarcat cât de bine se menține soția lui Dani Oțil. 


Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au ales încă un nume pentru băiețelul lor, dar au o poreclă pentru el: ”Cârcel”, după cum a dezvăluit prezentatorul TV. 


„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil... copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel