Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, momente tensionate în vacanță. S-au întors de urgență în București

Data actualizării: | Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, sursa foto Instagram

Gabriela Prisăcariu a trăit momente de groază în timpul vacanței din cauza bebelușului. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil trăiesc momente emoționante deoarece a mai rămas puțin timp până când își vor întâlni bebelușul. Cei doi au vrut să se relaxeze pentru câteva zile la munte, dar cel mic le-a dat bătăi de cap. 


Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor de pe Instagram sperietura prin care a trecut în timp ce se afla în vacanță la munte. 


„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă. 


Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?! M-am trezit la ora 4 dimineața, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 


Gabriela Prisăcariu a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii


„Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca.  În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat”, a povestit Gabriela pe contul de Instagram.


Chiar dacă a fost certată de medic, Gabriela a fost în vizită la mama ei și a rugat-o să îi facă gogoși, semn că nu este atât de speriată de kilogramele luate în plus în timpul sarcinii. 


„Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, am plus 16 kilograme, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor”, a mai dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel