Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în vacanță. Ce destinație de vis au ales: „Bagajul de tată” / FOTO

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au făcut bagajele și au plecat într-o vacantă de vis. Cei doi au ales o destinație luxoasă.

La aproximativ o lună după ce Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat că vor deveni părinți, cei doi au ales să plece într-o vacanță pentru a se relaxa. Cei doi au ales o destinație luxoasă, unde soarele strălucește non-stop pe cer. Ei bine, este vorba de Dubai.

Iubita lui Dani Oțil a întâmpinat și unele „peripeții” în acest demers, și anume faptul că nu putea să-și facă bagajul din cauza... pisicii lor! „Gălușcă”, așa cum au botezat-o Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-a așezat direct lângă haine, lucru ce a amuzat-o pe aceasta.

„Ce faci, Gălușcă, aici? Ți-ai găsit locul perfect! Mama, dar tu nu mergi cu noi, tu rămâi acasă. Haide, dă-te de aici. Bun, dacă o să mă întrebe oamenii din aeroport ce am în bagaj, spun că pe Gălușcă”, a spus Gabriela Prisăcariu la InstaStory.

Cei doi nu au plecat singuri. Alături de ei se află și două colege de la „'Neatza cu Răzvan și Dani”, printre care se află și Ramona Olaru. Aceasta s-a amuzat copios în aeroport de rucsacul lui Dani Oțil.

„Doamne, de unde ai luat ăsta așa mic (n.r. rucsac). E bine să ai un bătrân cu tine în vacanță, nu? E ok, avem cu cine să ne distrăm!”, i-a spus Ramona Olaru lui Dani Oțil.

Prezentatorul Tv nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat imediat  replica: „E bagajul de tată, mă! Pregătit! Apă, ai loc aici pentru suzetă, aici cheile de la cărucior, încărcător, baterie externă, telefon și...”, a declarat Dani Oțil, în glumă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel