Gabriela Prisăcariu, reacție dură la adresa celor care o critică. Ce mesaj are soția lui Dani Oțil pentru români: Cred că ar trebui...

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram, Gabriela Prisăcariu
Descriere foto: Sursa foto: Instagram, Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu le-a transmis un mesaj celor ce o critică de fiecare dată, din cauza faptului că aceasta își face timp și pentru ea, lăsând copilul în grija lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu a fost foarte criticată de urmăritorii ei, după ce aceasta a ales să iasă într-un club din capitală cu prietenele ei, lăsându-și copilul în grija lui Dani Oțil. În urma acestui eveniment, soția prezentatorului a răbufnit, fiind foarte supărată pe mentalitatea din România. Aceasta a fost cel mai mult deranjată din cauza faptului că oamenii l-au numit pe Dani "bonă", în timp ce este și responsabilitatea lui să stea cu Luca, fiind tatăl copilului.

„Sincer, am fost șocată de reacția celor din jur. Nu am mai ieșit în club de foarte mult timp, iar când am ieșit și bineînțeles, soțul a stat acasă cu cel mic, a fost numit ‘’bonă’’. Eu nu sunt numită astfel când stau acasă cu cel mic, și nu am înțeles de ce. Nu cred că se poate schimba mentalitatea din România, pentru că așa am fost educați și este foarte greu să se schimbe asta'', a declarat Gabriela, potrivit Click!.

Ce mesaj are Gabriela Prisăcariu pentru români

„Pentru unii români am un mesaj. Îi rog să fie mai buni și să lase mesajele răutăcioase, mai ales când nu cunoașteți oamenii respectivi și nu știți cum sunt ei, de fapt. Cred că ar trebui ca timpul acela să-l ocupați cu altceva'', a mai spus soţia lui Dani Oţil.

Soția lui Dani Oțil a mai fost criticată și cu altă ocazie

Nu este prima dată când soția lui Dani Oțil ajunge subiect de discuție. Aceasta a mai fost criticată și imediat după ce a născut, din cauza faptului că acorda o atenție prea mare felului în care arăta și siluetei sale. Aceasta le sfătuiește pe toate femeile care îi dau mesaje răutăcioase să se ocupe de ele, fix așa cum face ea, pentru că acest lucru este foarte esențial.

„Îngrijirea contează foarte mult. Am fost puțin criticată după ce am născut, pentru că m-am ocupat și de mine. Cred că o femeie nu trebuie să uite de ea și, oricât de ocupată ar fi, tot timpul ar trebui să își rezerve 20-30 de minute și pentru ea.

Pentru doamnele care nu au timp să se ocupe de ele, dar au timp să stea pe Instagram, pe Facebook, să dea mesaje răutăcioase, sfatul meu este să lase rețelele de socializare și să se ocupe de ele.'', a mai spus Gabriela.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel