Gabriela Prisăcariu, probleme în sarcină. Soția lui Dani Oțil a povestit ce s-a întâmplat: ”Fierea mea nu a fost pregătită”

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, le-a povestit failor că s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată. Doar câteva luni îi mai desparte pe aceștia de marea întâlnire cu micuța lor. Cu toate astea, soția lui Dani Oțil le-a povestit fanilor că recent a întâmpinat câteva probleme de sănătate.

Viitoarea mămică a mărturisit că a avut poftă de chipsuri picante, însă acestea nu i-au făcut deloc bine, mai ales că nu obișnuiește să mănânce picant. În urma acestui lucru, Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să bea doar sucuri naturale până când lucrurile vor decurge normal.

”În loc să-mi iau gogoși să mănânc, astăzi sunt pe sucuri pentru că cineva ieri a poftit la chipuri picante și ce credeți, eu nu mănânc picant. Astfel că, fierea mea nu a fost pergătită pentru o cutie mare de chipsuri. Deci astăzi sunt pe sucuri. Mulțumesc bebelușule”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în mare secret

Cei doi și-au unit sufletele în fața lui Dumnezeu, în urmă cu câteva luni. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ținut totul secret până în ultima clipă. Chiar dacă de-a lungul timpului aceștia au tot primit întrebarea despre nuntă, au evitat să spună data la care va avea loc. 

”M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a declarat Dani Oțil, în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, în urmă cu ceva timp. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel