Gabriela Prisacariu, primele declarații despre sarcină. Ce nu are voie să facă iubita lui Dani Otil

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, sursa instagram

Gabriela Prisacariu a făcut primele declarații despre sarcină. Iubita lui Dani Otil a dezvăluit și ce nu are voie să facă.

Dani Otil și Gabriela Prisacariu sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut de prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” , iar acum așteaptă nerăbdători venirea pe lume a primului lor copil.

Recent, Gabriela Prisacariu, aflată în luna a patra, le-a vorbit fanilor pe rețelele de socializare despre cum decurge sarcina, dar și ce i-a interzis medicul să facă. Aceasta trebuie să renunțe la sport.

”Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Gabriela Prisacariu a ținut să menționeze că se bucură că vor înceta în sfârșit numeroase întrebări referitoare la momentul în care vor face un copil.

”Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea <<bă, voi când faceți un copil>> De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii, de ce trebuie să faceți astfel de mesaje, am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă mesajele când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”, a mai spus Gabriela Prisacariu.

Citește și : Dani Otil, primele declarații după ce a anunțat că va deveni tătic pentru prima oară: „Știm exact ce o să fie”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel