Gabriela Prisăcariu, prima imagine cu chipul micuțului Luca. Cum arată băiatul ei și a lui Dani Oțil la aproape trei luni/ FOTO

Data publicării:
Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil și Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu le-a arătat fanilor prima imagine cu chipul lui Tiago, fiul ei și al lui Dani Oțil. Fanii au sesizat imediat asemănarea dintre micuț și tatăl său. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil radiază de fericire de când au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi și-au botezat fiul în urmă cu o lună și până acum au evitat să le arăte tuturor chipul băiețelului lor. Acum, tânăra mămică a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie cu chipul copilului lor, Luca Tiago.

 „M-am topit!! ”, a scris modelul în descrierea imaginii. „Are gropițe?! Acu văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu ”, a scris Dani Oțil în comentarii. „Când nu plânge… are și gropițe ”, a răspuns Gabriela.

 

Și fanii au reacționat imediat la vederea fotografiei cu micuțul, care era în brațele mamei sale, observând faptul că a luat ce este mai bun de la fiecare.

„Ce bine seamănă cu tine, Gabriela, sunteți adorabili!; Vaaaai de mine, ce gropițe! Seamănă și cu tati, dar e bucățică ruptă din mami; Adorabil, zâmbăreț, copil frumos cu gropițe în obrăjori; Doamne, ce frumos e! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii; Vaii, ce gropițe, îngeraș minunat!!! Să fiți sănătoși și să vă bucurați de fiecare clipă împreună!; Doamne!!! Direct în diabet dai cu atâta dulceață!!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Oțil ???????????????? (@gabriela.prisacariuotil)

 

Ce face Dani Oțil când cel mic începe să plângă

 

Dani Oțil își ajută mult soția și este alături de ea și de bebeluș oricât de mult îi permite timpul. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece alături de fiul său.

 
Acesta a dezvăluit care este secretul pentru a-l liniști pe cel mic când începe să plângă. 


„Două săptămâni cu bebelușul: 

E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: 

1. Lapte de sân

2. Scutec curat 

3. Praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 

 

Ce planuri are Dani Oțil cu alocația fiului său

 

De când a devenit tătic, Dani Oțil obișnuiește să dezbată subiecte legate de fiul său, Luca Tiago. Recent, prezentatorul tv a mărturisit ce o să facă cu alocația micuțului.

 

”Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că aștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a declarat Dani Oțil, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

 

Dani Oțil a dezvăluit și motivul pentru care și-a dorit să devină tătic, dar și replicile pe care le folosește atunci când dorește să evite vreo întâlnire.

”Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.”

”Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu.”, spunea Dani Oțil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel