Gabriela Prisăcariu nu-și mai poate alăpta fiul din cauza problemelor de sănătate: Mi-a fost extrem de rău

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu, despre problemele de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă. 

Gabriela Prisăcariu spune că s-a simțit foarte rău după ce a fost infectată cu virusul COVID-19. Deoarece îi era din ce în ce mai rău, aceasta a fost nevoită să ia multe pastile și a renunțat în a-și mai alăpta fiul de frică că micuțul ar putea fi expus unor riscuri. 


Soția lui Dani Oțil spune că nu avea de gând să renunțe atât de rapid în a-l alăpta la sân pe Luca Tiago, dar problemele de sănătate nu i-au dat de ales. În plus, Gabriela Prisăcariu a slăbit mult în această perioadă și în același timp se confruntă și cu problemele cu celulita. 


"Am slăbit după Covid-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Am și celulită. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de mult pastile și a trebuit să întrerp alăptatul pentru că nu puteam să supun copilul la un risc. Nu mă așteptam să îl las de la sân așa devreme (...)", le-a explicat Gabriela Prisăcariu fanilor pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu, enervată de reacțiile fanilor


Pe lângă sfaturile primite de la mai multe mămici din mediul online, blondina a avut parte și de câteva răutăți. Gabriela Prisăcariu a ținut să le închidă gura tuturor și a precizat că nu face nimic fără sfatul medicului. 


"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.", a mai spus soția prezentatorului TV .

 

Gabriela Prisăcariu, decizie radicală la 4 luni de când a devenit mămică

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de curând au luat o decizie importantă.  Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută o bonă fiului ei și i-a făcut o descriere emoționantă pe rețelele de socializare, micuțului Tiago. 


"Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă! Uitați-mă ce adorabil sunt. Și cuminte, nici nu plâng. Da mama!", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în timp ce își ținea fiul în brațe. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel