Gabriela Prisăcariu, motivul pentru care nu își mai alăptează băiețelul: „Nu puteam să supun copilul la un risc”

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, sursa instagram

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a anunțat că nu își mai alăptează băiețelul. Vedeta a a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie.

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, soția lui Dani Oțil a povestit că a decis să nu-l mai alăpteze la sân pe băiețelul său, Luca Tiago. Vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie. Se pare că după infecția cu COVID-19, Gabriela Prisăcariu a fost nevoită să ia mai multe pastile, motiv pentru care i-a întrerupt alăptarea fiului său.

Cu toate astea, Gabriela a precizat că ea și-ar fi dorit să își alăpteze fiul în continuare, dar în aceste condiții, nu vrea să-l expună la vreun risc.

„Am slăbit după COVID-19 mult mai tare, deși nu am vrut. Am și celulită. Eu am fost gripată, covidată și mi-a fost extrem de rău. A trebuit să iau extrem de mult pastile și a trebuit să întrerup alăptatul, pentru că nu puteam să supun copilul la un risc. Nu mă așteptam să îl las de la sân așa devreme (…) Mi se pare că se pune o presiune mult prea mare pe mămici cu treaba cu alăptatul. Fiecare face ce consideră că este mai bine pentru ea și pentru bebelușul ei. Clar este, dar este mult mai simplu să alăptezi, dar în același timp”, le-a povestit Gabriela Prisăcariu celor care o urmăresc pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu: „Vreau să fiu iar însărcinată”

Deși este foarte implicată în creșterea băiețelului său și nu mai are timp de nimic altceva, soția lui Dani Oțil a declarat că își dorește să rămână din nou însărcinată.

„Acum am înțeles eu de ce să zice că emani frumusețe când ești însărcinată. Păi da, pentru că dormi cât vrei, te uiți la Netflix, faci tot ce vrei. Acum am cearcăne cât casa, sunt neodihnită, da, vreau să fiu iar însărcinată”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu care se confruntă fiul ei și al lui Dani Oțil

Recent, blondina le-a povestit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă micuțul. Fără nicio ezitare, vedeta le-a explicat mămicilor din marea ei comunitate că, mai bine de o săptămână, fiul ei vomita tot ce mânca și era foarte agitat. Din fericire, se pare că micuțul și-a mai revenit puțin.

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu pe instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel