Gabriela Prisăcariu, ATAC la adresa Mihaelei Rădulescu: Bunica lui Dani... VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu a umilit-o pe Mihaela Rădulescu, în cadrul unei emisiuni.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au spus "DA" oficial anul trecut, în fața stării civile, iar cei doi au deja împreună și un băiețel. Chiar dacă au o relație foarte frumoasă și se iubesc foarte mult, se pare că blondina încă nu i-a uitat trecutul soțului ei. Invitată recent în cadrul emisiunii iUmor, pentru a face un roast legat de Dani, vedeta a atins și un subiect ce făcea aluzie la fosta sa relație. Atât Dani Oțil, cât și jurații au rămas fără replică.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu.

@melekd28 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #melekd28 #romania #iumor ♬ sunet original - DodyDady

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinți

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil radiază de fericire de când au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi postează constant pe rețelele de socializare poze cu fiul lor, Luca Tiago, care i-a moștenit gropițele mamei lui. Tot pe Instagram, Gabriela anunța, în urmă cu ceva timp, faptul că este momentul să îi găsească o bonă celui mic, ca ea să se poată apuca de treabă.

Gabriela Prisăcariu a avut probleme de sănătate cu cel mic

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu, în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu, enervată de reacțiile fanilor

Pe lângă sfaturile primite de la mai multe mămici din mediul online, blondina a avut parte și de câteva răutăți. Gabriela Prisăcariu a ținut să le închidă gura tuturor și a precizat că nu face nimic fără sfatul medicului. 

"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea. Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.", a mai spus soția prezentatorului TV .



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel