Gabriela Prisăcariu l-a luat la rost pe Dani Oțil: Aseară erai pe plajă, la petrecere. Ce s-a întâmplat?

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram

Gabriela Prisăcariu i-a adresat o întrebare soțului ei, chiar în spațiul public.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au petrecut o vacanță de vis în Dubai, de unde s-au întors recent. Aceasta este prima escapadă a celor doi îndrăgostiți de când au devenit părinți, iar timpul petrecut în această locație de lux se pare că le-a priit din plin.

Acest lucru se observă cu ușurință în ultimul videoclip postat de soția îndrăgitului prezentator de matinal, unde acesta pare că nu și-a revenit după nopțile pierdute din Dubai. Gabriela Prisăcariu a profitat imediat de ocazia, imortalizând momentul și glumind pe seama partenerului ei. În instatory-ul postat de aceasta, Dani îl plimba pe cel mic, care plângea destul de tare, în timp ce pe fața sa se citea oboseala.

"Aseară erai pe plajă, la petrecere, la piscină, cu paharul de șampanie. Ce s-a întâmplat? Ia spuneți-ne două cuvinte. Hai, plimbare plăcută.", a spus Gabriela Prisăcariu în videoclip.

"Adoarme mai greu, de la plajă i se trage.", a fost replica dată de soțul ei.

Gabriela Prisăcariu le-a dat replica celor care au judecat-o pentru faptul că își pune soțul să stea cu copilul

Gabriela Prisăcariu a răbufnit, după ce, în urmă cu ceva timp, în presă s-a scris faptul că ea ar fi ieșit în club cu prietenele ei, în timp ce Dani a avut grijă de copil. În acest context, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, pentru a clarifica situația. Acesteia nu i se pare normal ca ea să fie judecată pentru niște fapte normale, în timp ce, adesea, ea stă cu copilul, iar Dani este plecat la curse sau se ocupă cu alte activități.

Gabriela Prisăcariu și- a exprimat deja dorința de a apela la ajutorul unei bone, acum ceva timp, însă se pare că nu a găsit încă persoana potrivită.

"Nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc azi un articol, cum că am ieșit în club, în timp ce "micuțul prezentator", credeți-mă nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic, a stat bonă, și foarte ironic spus. Unu: ce e greșit în a sta tatăl cu copilul, în timp ce mama muncește sau iese pur și simplu să se distreze, plus nu am văzut niciun articol în care să se scrie Dani a fost la curse în timp  ce Gabriela a stat acasă bonă. De ce? Ce-i asta? Discriminare?", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel