Gabriela Prisăcariu, ENERVATĂ la culme: Ce e greșit în a sta tatăl cu copilul, în timp ce mama iese să se distreze

Data publicării:
Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gabriela Prisăcariu, instagram

Gabriela Prisăcariu a răspuns celor ce au acuzat-o că ar fi plecat fără Dani în club.

Gabriela Prisăcariu a răbufnit, după ce în presă s-a scris faptul că ea ar fi ieșit în club cu prietenele ei, în timp ce Dani a avut grijă de copil. În acest context, vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, pentru a clarifica situația. Acesteia nu i se pare normal ca ea să fie judecată pentru niște fapte normale, în timp ce, adesea, ea stă cu copilul, iar Dani este plecat la curse sau se ocupă cu alte activități.

Gabriela Prisăcariu și- a exprimat deja dorința de a apela la ajutorul unei bone, acum ceva timp, însă se pare că nu a găsit încă persoana potrivită.

"Nu ne mai salvează nimeni și nimic. Citesc azi un articol, cum că am ieșit în club, în timp ce "micuțul prezentator", credeți-mă nu este micuț deloc, dacă mă înțelegeți ce zic, a stat bonă, și foarte ironic spus. Unu: ce e greșit în a sta tatăl cu copilul, în timp ce mama muncește sau iese pur și simplu să se distreze, plus nu am văzut niciun articol în care să se scrie Dani a fost la curse în timp  ce Gabriela a stat acasă bonă. De ce? Ce-i asta? Discriminare?", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a avut probleme de sănătate cu cel mic

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu, în urmă cu ceva timp.

Gabriela Prisăcariu, enervată de reacțiile fanilor

Pe lângă sfaturile primite de la mai multe mămici din mediul online, blondina a avut parte și de câteva răutăți. Gabriela Prisăcariu a ținut să le închidă gura tuturor și a precizat că nu face nimic fără sfatul medicului. 

"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea. Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.", a mai spus soția prezentatorului TV .

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel