Gabriela Prisăcariu, despre problemele din timpul sarcinii: „Mâinile mă dor. Și am multe kilograme în plus”

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu este pe ultima sută de metri cu sarcina și să spune că se simte din ce în ce mai rău din cauza kilogramelor în plus. 

Vedeta s-a îngrășat destul de mult în timpul sarcinii, iar asta îi dă mari bătăi de cap. Gabriela se plânge că are mâinile și picioarele foarte umflate și simte o durere constantă. 


Vedeta a întâmpinat câteva probleme în ultima perioadă de timp dar este optimistă că totul va decurge bine la naștere. 


Dani Oțil și frumoasa lui soție vor deveni părinți în luna septembrie și se bucură nespus de acest eveniment special din viața lor. 


„Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărire aveam plus 17 kilograme', a spus Gabriela Prisăcariu pe Instastory.


Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au vrut să se relaxeze pentru câteva zile la munte, dar cel mic le-a dat bătăi de cap. 


Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor de pe Instagram sperietura prin care a trecut în timp ce se afla în vacanță la munte. 


„A fost pentru prima și ultima dată când am vrut să ne scurtăm vacanța. L-am bătut pe Dani la cap că eu vreau să plecăm câteva zile din București, să mai schimb locul, de preferat la munte pentru că este mai răcoare. M-a întrebat dacă sunt sigură, că este drumul lung, bebelușului nu-i place această poziție, el preferă doar pe canapea întins. Am avut noroc să găsim la Râșnov o cameră liberă. 


Am ajuns acolo, locul aboslut superb. Prima noapte, copilul super agitat, mă-sa și mai agitată. Sunt între munți, dacă se întâmplă ceva?! M-am trezit la ora 4 dimineața, dar am zis că trece. A doua seară la fel, copilul și mai agitat. Iar cu trezit cu ora patru, dureri, copilul se mișca, de obicei doarme. Așa că ne-am făcut bagajele și am zis să plecăm”, a povestit Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel