Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu care se confruntă în al doilea trimestru de sarcină

Data publicării:
Gabriela Prisăcariu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisăcariu, sursa foto Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Cum se simte viitoarea mămică în al doilea trimestru de sarcină? 

Dani Oțil și frumoasa lui iubită sunt în al nouălea cer de când au aflat că vor deveni părinți. Cei doi sunt foarte entuziasmați și așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a bebelușului lor. Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele de socizalizare, acolo unde comunică foarte mult cu fanii. Aceasta vorbește adesea despre sarcină și despre problemele cu care se confruntă. 


„M-am trezit cu o buză umflată și acum nu știu ce să fac ca să se umfle și asta de jos. (...) Am rămas fără curent acasă, deci m-am spălat cu apă minerală pe dinți, pentru că cineva uită tot timpul să cumpere apă plată, nu spun cine, dar este timpul pentru masajul anticelulitic. E singurul lucru pe care-l mai pot face, având în vedere că sport și mișcare nu am voie deloc”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram. 


Chiar dacă Gabriela este foarte atentă la felul cum arată și înainte de a rămâne însărcinată se bucura de un corp foarte bine tonifiat, acum medicul i-a interzis vedetei să mai facă sport. 


„Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, declara Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel