Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu care se confruntă fiul ei și al lui Dani Oțil. Ce se întâmplă cu micuțul: “Vomită tot ce mănâncă”

Data publicării:
Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul ei și al lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar și informații legate de către fiul ei și al lui Dani Oțil. Recent, blondina le-a povestit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă micuțul. Fără nicio ezitare, vedeta le-a explicat mămicilor din marea ei comunitate că, mai bine de o săptămână, fiul ei vomita tot ce mânca și era foarte agitat. Din fericire, se pare că micuțul și-a mai revenit puțin.

 

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu.

 

Gabriela Prisăcariu, enervată de reacțiile fanilor

 

Pe lângă sfaturile primite de la mai multe mămici din mediul online, blondina a avut parte și de câteva răutăți. Gabriela Prisăcariu a ținut să le închidă gura tuturor și a precizat că nu face nimic fără sfatul medicului. 

"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.", a mai spus soția prezentatorului TV .

 

 

Gabriela Prisăcariu, decizie radicală la 4 luni de când a devenit mămică

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de curând au luat o decizie importantă.  Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută o bonă fiului ei și i-a făcut o descriere emoționantă pe rețelele de socializare, micuțului Tiago. 


"Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă! Uitați-mă ce adorabil sunt. Și cuminte, nici nu plâng. Da mama!", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în timp ce își ținea fiul în brațe. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel