Gabriela Prisăcariu, decizie radicală la 4 luni de când a devenit mămică: „Uitați-mă ce adorabil sunt”

Data publicării:
Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au luat o hotărâre la 4 luni de când au devenit părinți de băiat. 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de curând au luat o decizie importantă. 


Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută o bonă fiului ei și i-a făcut o descriere emoționantă pe rețelele de socializare, micuțului Tiago. 


"Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă! Uitați-mă ce adorabil sunt. Și cuminte, nici nu plâng. Da mama!", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în timp ce își ținea fiul în brațe. 


Gabriela Prisăcariu s-a recuperat rapid după naștere, iar la 4 luni a ajuns deja înapoi în sala de fitness. Vedeta nu ezită să le arate fanilor de pe rețelele de socializare, fizicul ei demn de invidiat. 


Gabriela Prisăcariu, moment neplăcut în miez de noapte: „Nu am știut unde să fug mai repede. Am ajuns în pivniță cu bebe în brațe”


De Revelion, Gabriela Prisăcariu a ajuns cu bebelușul în pivniță din cauza artificiilor. Cei trei au adormit rapid, imediat după mierzul nopții, dar vedeta spune că a fost cel ami frumos început de an de până acum. 


"Primul Revelion cu un bebeluș, am stat acasă, a fost foarte mișto, nici nu ne trebuia mai mult de atât. Doar că a fost pentru prima dată când am urât artificiile. Și nu se mai terminau.


Nu mai vreau artificii, nu-mi mai plac, le urăsc. Și pentru că dormitorul nostru este la mansardă se auzeau foarte tare, așa că. Am ajuns în pivniță și stăteam acolo cu bebe în brațe, dar bebe s-a calmat imediat așa că la ora 00:01 eram în pat, dormeam", a mărturisit soția lui Dani Oțil pe Instagram.

 

Ce face Dani Oțil când cel mic începe să plângă

 

Dani Oțil își ajută mult soția și este alături de ea și de bebeluș oricât de mult îi permite timpul. Prezentatorul TV este foarte activ pe rețelele de socializare acolo unde împărtășește cu fanii toate experiențele prin care trece alături de fiul său.

 
Acesta a dezvăluit care este secretul pentru a-l liniști pe cel mic când începe să plângă. 


„Două săptămâni cu bebelușul: 

E simplu. Când plânge, trebuie doar să ai: 

1. Lapte de sân

2. Scutec curat 

3. Praf roz de stele dulci, cules de unicorni frezați, dar să fie cules doar în zilele pare la răsărit, când plouă cu soare dacă nu merg primele două”, a scris Dani Oțil pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel