Gabriela Prisăcariu a dezvăluit câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii: „Am fost certată de domnul doctor”

Data publicării:
Gabriela Prisacariu, foto Instagram
Descriere foto: Gabriela Prisacariu, foto Instagram

Gabriela Prisăcariu va naște în luna septembrie un băiețel. Câte kilograme a luat în cele 8 luni de sarcină. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se pregătesc să devină părinți pentru prima oară. Frumoasa Gabriela va naște în luna septembrie un băiețel. 


Chiar dacă fanii susțin că vedeta arată la fel de bine ca înainte de a rămâne însărcinată, medicul a certat-o pe soția prezentatorului TV deoarece a luat prea multe kilograme în plus. 


Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram câte kilograme a luat în timpul sarcinii:


„Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca.  În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat”, a povestit Gabriela pe contul de Instagram.


Chiar dacă a fost certată de medic, Gabriela a fost în vizită la mama ei și a rugat-o să îi facă gogoși, semn că nu este atât de speriată de kilogramele luate în plus în timpul sarcinii. 


„Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, am plus 16 kilograme, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor”, a mai dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel