Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor, expoziție de pictură în Insula Capul Verde

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Marin, actrița care le dă viață personjelor Diana Sosoacă sau Denise Pilafai la Cronica Cârcotașilor, și-a descoperit pasiunea pentru pictură. 

După ce a exersat acasă, Gabriela a plecat într-o tabără de pictură la mii de kilometri distanță de casă. Acolo, în Insula Capului Verde, actrița și-a găsit inspirația și a avut și prima ei expoziție colectivă.

 

“Am fost primiți extraordinar de frumos de oamenii din Capul Verde, care sunt îndrăgostiți de artă și de frumos. Primarul din Santa Maria a organizat chiar și o masă oficială în care ne-a asigurat de sprijinul sau pentru viitoarele expoziții și de prietenia pe care poporul din Capul Verde o poartă  poporului român, mulți dintre ei terminându-și studiile în România pe vremea comunismului.  Am petrecut aproape două săptămâni pictând pe malul oceanului, înconjurați fiind de un peisaj idilic: doar noi, palmierii, sunetul valurilor și șevaletul din fața noastră.  La final, lucrările au fost expuse în cadrul celor două expoziții deschise către public: la Casa d’Arte și a doua, la Odjo Dagua”, spune Gabriela.


Novice în arta plastică, actrița care îi da viață lui Denis Pilafai în scenetele de la Cronica Cârcotașilor crede că talentul său este moștenit.

“Pentru mine a fost o surpriză faptul că “m-am descurcat” și în acest domeniu. Eu nu am mai pictat până acum. Știam că am oameni talentați în familie, dar eu m-am axat întotdeauna pe alte arte. Pur și simplu, nu știam că pot să pictez. Iar după spusele Tatianei, profa noastră de pictură, aș avea chiar talent. Așa că trebuie să continui cursurile de pictură pentru că, la drept vorbind, m-a relaxat și mi-a plăcut foarte mult că m-am deconectat și am intrat cu totul în povestea tablourilor mele. “
Până la următoarea expoziție, Gabriela Marin revine la Prima TV, vineri, de la 20.00, într-u nou sezon al Cronicii Cârcotașilor. Alături de întreaga echipă, ea pleacă în căutarea lui Mistăr Bâlbuță.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Gabriela Marin 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Actrița Gabriela Marin a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.


1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie? 

Gabriela Marin: Visul cel mai mare era să câștig un Oscar și să mă mărit cu Leonardo Dicaprio 

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie? 

Gabriela Marin:  Am plecat la gară singură când aveam 6 ani, eu și cu sora mea de 10 ani, ca să ajungem la bunici. Părinții ne-au căutat toată ziua și nu știau unde am dispărut. 

 

3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi? 

Gabriela Marin: Aș petrece mai mult timp cu bunicul meu în ultima perioada a vieții lui. 

 

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta? 

Gabriela Marin: Mi-e frică să sar în apa de la mai mult de 5 metri și mai am câteva. 


5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea? 

Gabriela Marin: “La vie en rose” cântată de Donna Summer. 

 

Citește mai multe aici. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel