Gabriela Firea, operată de urgență. Fostul primar al Capitalei face anunțul direct de pe patul de spital

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Firea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Firea, sursa instagram

Gabriela Firea continuă să se confrunte cu problemele de sănătate. Fostul edil al Capitalei s-a operat de urgență, iar anunțul a fost făcut chiar de aceasta.

Gabriela Firea a ajuns pe masa de operație, în urma unor prbleme de sănătate. Anunțul a fost făcut chiar de fostul primar al Capitalei, pe rețelele de socializare. Acesta a ținut să le mulțumească cadrelor medicale care au avut grijă ca totul se se desfășoare în condiții de maximă siguranță.

Mai mult decât atât, Gabriela Firea a ținut să le transmită susținătorilor și un mesaj în care îi sfătuiește să aibă mare grijă de sănătatea lor pentru că este cea mai importantă.

"Acum totul e bine, sunt spre vindecare. Dragii mei, să aveti grijă de sănătate, fie că sunteți tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieții, tindem să uităm esențialul : fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci și nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viața mai frumoasă! Să fiți sănătoși!", a scris Gabriela Firea pe rețelele de socializare.

Gabriela Firea nu a dat mai multe detalii cu privire la problema care a dus-o de urgență pe masa de operație. Fostul primar al Capitalei a mai suferit până în prezent trei intervenții chirurgicale la colon. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel