Gabriela Dincă, Golden Buzz la Românii au Talent. Andi Moisescu: ”să încercăm să inspirăm cel puțin 1000 de copii”

Gabriela Dincă - golden buzz Andi Moisescu
Descriere foto: Gabriela Dincă - golden buzz Andi Moisescu

Andi Moisescu a fost inspirat de Gabriela Dincă să apese butonul auriu

O nouă seară de vineri, o nouă ocazie perfectă de a lăsa deoparte grijiile și de a urmări prestații senzaționale ale concurenților care au decis să-și folosească emoțiile într-un scop constructiv și să urce pe scena Românii au talent. Ca de fiecare dată, jurații și prezentatorii s-au bucurat de un spectacol în toată regula și le-au adus celor de acasă cele mai diverse trăiri și emoții. 

”Sper măcar să iau 4 de DA”, declara, înainte de a intra pe scenă, tânăra concurentă de 10 ani care a impresionat cu mișcările ei. Face gimnastică de peste 6 ani și are un vis măreț: ”vreau să ajung cea mai bună gimnastă din România”. Iar primul pas l-a făcut pe scena Românii au talent.

Gabriela Dincă a reușit să fure privirile tuturor celor din sală și a obținut aprecieri din partea juraților. ”Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci”, i-a mărturisit Bobo. Andi Moisescu a fost de acord cu al său coleg și a completat cu o provocare: ”Aș vrea să o întreb dacă e de acord să facem un pact: să încercăm să inspirăm cel puțin 1000 de copii care visează la ceea ce visezi și tu”. Imediat după, acesta a invitat-o alături de el pe Maria, fiica lui Mihai Bobonete și a apăsat butonul auriu. Astfel, cu lacrimi în ochi de bucurie, Gabriela s-a calificat direct în semifinale. 


Cu 3 sau 4 de DA, s-au calificat mai departe: Boom Boom, Cosmin Dumitru, Flori Cuțitaru, Sergiu Gliga, Marius Gagiu și Valentin Iancu, Ansamblul Românașul, Mate Kozma, Marion Crampe, Andreea Dena, Ionela Răspop, Alisa și Ludmila Doțenco, Sean Sellek, Ciprian Surugiu, IO Models și Cătălin Chirică. 

 

Valentin și Marius au reușit să ridice juriul în picioare, la "Românii au talent". Andra: Inima mea bate mai tare când văd că românii noștri sunt așa de talentați

Numărul celor doi acrobați a primit doar laude din partea juraților și a trecut în etapa următoare. 

Valentin și Marius sunt concurenții care i-au ridicat pe toți cei patru jurați în picioare, în ediția de pe 25 martie a emisiunii "Românii au Talent", de pe ProTV. Veniți din București, din cartierul Berceni, aceștia s-au prezentat cu un număr inedit de acrobație.

Cei doi provin din niște familii modeste, însă acest lucru nu i-au împiedicat să viseze și să aspire cât mai sus. Marius nu și-a cunoscut tatăl niciodată, iar mama era femeie de serviciu la o scară de bloc. Și Valentin provine tot dintr-o familie modestă, iar acest lucru i-a determinat pe băieți să facă ceva mai mult.

Aceștia erau pasionați de mici de acrobație, iar Valentin a fost cel care a reușit să semneze primul contract cu Circul Metropolitan. După un an de zile, acesta l-a ajutat și pe Marius să se alăture echipei circului. De atunci, cei doi sunt de nedespărțit și formează una dintre cele mai solide echipe de acrobați, prezentând show-ri incredibile, în toate colțurile lumii.

Care a fost reacția juraților

Cei patru jurați au fost foarte impresionați de numărul celor doi, iar la final s-au ridicat in picioare și i-au aplaudat pentru performanță. Andra și Mihai Bobonete au fost cei care s-au arătat a fi mirați pentru faptul că acrobații sunt români.

"Deci e o bucurie și mai mare. Îți spun sincer, pentru mine e o mare bucurie, când văd că nu vine cu casca colegul... e mândria aia a noastră. Sigur că ușile noastre sunt deschide pentru toți concurenții, pentru toți oamenii talentați, dar ce sa fac? Inima mea bate mai tare când văd că românii noștri sunt așa de talentați și mă simt tare mândră. Mulțumesc că ne-ați călcat pragul. ", a spus Andra, în emisiunea difuzată pe ProTV.

"Avem noi o vorbă în actorie: Ei, a făcut așa din toanie. Adică ați făcut și voi un momențel acolo, ați venit și printre altele...Mi-a plăcut, mi se pare că v-ați luptat puțin cu momentul ăsta, inclusiv cu construcția lui.", a spus și Dragoș Bucur.

"Este senzațional că sunteți artiști români și că puteți să faceți ceea ce am văzut eu în această seară. Felicitări, bravo, sunteți foarte buni.", a continuat Mihai Bobonete.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 26 Martie 2022, 13:24 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience