Gabriela Cristea sare în apărarea Oanei Roman. Ce mesaj le-a transmis vedeta celor care o critică pe fosta soție a lui Marius Elisei

Data publicării:
Gabriela Cristea și Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea și Oana Roman, sursa instagram

Gabriela Cristea a sărit în apărarea Oanei Roman, după ce vedeta a ajuns din nou ținta criticilor. Soția lui Tavi Clonda le-a transmis și un mesaj celor care nu își văd de treaba lor.

În ultima vreme, Oana Roman a fost tot mai des criticată pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a ajuns din nou ținta criticilor, chiar după un episod care a avut loc la petrecerea organizată de ziua fiicei sale, Isa.

La sosirea tortului, Marius Elisei, Oana Roman și Isa stăteau împreună să facă fotografii. La un moment dat unul dintre angajați s-a băgat în fața celor care voiau să surprindă întreg momentul, motiv pentru care Oana Roman i-a atras atenția.

Gestul vedetei i-a aprins pe fanii care au văzut întreg momentul într-un InstaStory postat de Gabriela Cristea.

La scurt timp, criticile au început să ia aploare, motiv pentru care Gabriela Cristea nu a putut să treacă cu vederea și le-a transmis răutăcioșilor și un mesaj.

''Faptul că l-a rugat pe un ospătar să se dea la o parte, pentru că, ce credeți, nu avea ce căuta omul acolo. Și, vai, ce-a făcut Oana Roman și ce urât a vorbit Oana Roman. Hai să-și vadă fiecare lungul nasului și să stea la locul care i se cuvine. Oana era la o petrecere a ei, nu a făcut decât să-i spună unui om care nu era în locul unde ar fi trebuit să fie să se dea la o parte. Nu a făcut-o într-un mod agresiv, nu i-a spus urât, ci i-a spus: 'dă-te puțin la o parte ca să fac o poză'. Mi-ați trimis mesaje în care mi-ați spus: 'ai văzut cum a vorbit Oana Roman?'. Cum a vorbit? Omul acela trebuia să știe că e la o petrecere privată și nu a fost invitat, el doar era angajat și trebuia să-i facă un serviciu Oanei Roman. Dacă vreți să hateriți, vă rog să o faceți pe alte pagini'', a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Ulterior, Oana Roman i-a mulțumit Gabrielei Cristea pentru susținere și a sfătuit-o să nu mai bage în seamă toate răutățile.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel