Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce detaliu rușinos au remarcat aceștia: "Arăți ca ultima babă"/ FOTO

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa instagram

Gabriela Cristea a fost criticată dur de către fani, după ce aceaștia au remarcat un detaliu rușinos la o fotografie realiată într-o pauză de la filmările emisiunii sale.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Cu toate astea, vedeta este foarte des ținta criticilor. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Gabriela Cristea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie realizată într-o pauză de la filmările emisiunii sale.

Fanii au observat faptul că vedeta nu este vopsită și că i se văd rădăcinile albe. Mai mult decât atât, unul dintre internauți a lăsat de înțeles că se bucură pentru că prezentatoarea se numără printre persoanele publice de la noi cărora Oana Zăvoranu le-a declarat război.

“Și cu părul alb… Mai vopsește și tu rădăcinile alea, că arăți ca ultima babă! Bine îți face Oana Zăvoranu”, “Să te vopsești, că se vede urât. Mai vopsește-te la păr“, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți la fotografia cu pricina.

Cu toate astea, Gabriela Cristea a primit și multe complimente de la fanii care au putut să treacă cu vederea peste acest aspect.

“Ești o persoană minunată”, “Foarte frumos îți stă așa, naturală! Să fii mândră că ești frumoasă! Soțul tău e norocos să aibă așa femeie lângă el!    Ești adorabilă,  stimată doamnă ! Foarte bine arăți, Gabriela. Parul lung te întinerește. ” 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel