Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta le-a povestit totul fanilor

Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa instagram

Gabriela Cristea le-a povestit fanilor cu ce problemă de sănătate se confruntă.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Bruneta se bucură de o carieră de succes, dar și de o familie minunată. Aceasta are două fetițe minunate și foarte frumoase, dar și un soț foarte atent și implicat în viața de familie. 

Prezentatoarea TV este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, Gabriela Cristea i-a îngrijorat pe aceștia, după ce a apărut pe InstaStory făcând aerosoli. Vedeta le-a mărturisit că nu este vorba de ceva grav, ci doar de o răceală.

„Pe principiul oamenii șmecheri răcesc vara, eu am o ușoară răgușeală și fac niște aerosoli. Am început săptămâna cu bine. După ce fac aerosoli o să mă și odihnesc jumătate de oră și după plec la studio. Stați liniștiți, că pot să vorbesc foarte bine și mă rezolv imediat cu aerosoli. Fac și eu aerosoli și copiii ca să fim așa „în tandem” cu toții, să nu cumva să nu facem lucrurile împreună”,a spus Gabriela Cristea, recent, pe Instagram.

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au ajuns de urgență la spital cu fiica cea mare

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au trecut prin momente de groază, după ce au ajuns cu fiica cea mare de urgență la spital, cu febră  39,9. După mai multe investigații medicii i-au pus și un diagnostic. Potrivit artistului, fetița cea mare are laringită virală insă, din fericire, micuța a fost adusă acasă a doua zi.  Cele două fetițe urmează acum un tratament prescris de medici, , Iris fiind bolnavă, la rândul ei.

În momentul în care fetița cea mare a început să se simtă rău, Gabriela Cristea se afla la filmări. Tavi Clonda a încercat tot posibilul să îi amelioreze starea micuței, însă fără rezultat, motiv pentru care a decis să sune la salvare.

„Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39, 9 am chemat salvarea, pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea... spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei”, a dezvăluit Tavi Clonda, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel