Gabriela Cristea, prima reacție după jignirile aduse de Maria Constantin: „Nu este nici prima, nici ultima”

Data publicării:
Gabriela Cristea și Maria Constantin, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea și Maria Constantin, sursa instagram

Gabriela Cristea a reacționat, după ce Maria Constantin ar fi jignit-o, în direct.

Invitată în platoul emisiunii "La Măruță", Maria Constantin a trebuit să treacă prin câteva probe picante, răspunzând la întrebări incomode. Artista a trebuit să o descrie pe Gabriela Cristea în câteva cuvinte. Maria Constantin a spus despre brunetă că este: „a cincea soție, supraponderală și femeie rea”, cu mențiunea că nu o cunoaște personal, dar că această imagine i-a fost insuflată de fostul partener.

”Nu am cunoscut-o personal, repet. Spun doar ce știu despre ea de la fostul meu soț (n.r. regretatul Marcel Toader), el a zis că e o femeie rea. A fost a cincea lui soție, eu am fost a șasea. Este supraponderală, am văzut-o la o emisiune televizată, recent. Nu cred că e un lucru așa negativ. E grasă și rea. În folclor este o bârfă continuă. Eu cred că am fost cea mai bârfită, știu asta. Am auzit mai multe și eu, din multe părți. Toți din muzica populară vorbesc” a spus Maria Constantin, în cadrul emisiunii La Măruță.

La scurt timp, Gabriela Cristea a reacționat la acuzațiile aduse de Maria Constantin la adresa ei. Soția lui Tavi Clonda nu a părut deloc afectată de vorbele grele pe care interpreta de muzică populară i le-a adresat, ba chiar a răspuns, într-o notă mai ironică că Maria Constantin nu ar fi „nici prima, și nici ultima” persoană care vorbește urât despre ea.

„Mă interesează atât de puțin încât....Nu am avut curiozitatea să ascult, nu am avut răbdarea și nici timpul necesar. Nu este nici prima, și nici ultima care o să mai facă treaba asta. Noi avem alte preocupări. Noi avem o viață mișto. Este departe de mine. Este o chestie de trecut, nici nu mai țin minte că mi s-a întâmplat așa ceva în viața asta. Nu mă mai sperie treaba asta. Eu nici nu o cunosc pe doamna. Nu mi-am permis niciodată să spun ceva urât la adresa cuiva”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel