Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor: "Sunt încă amorțită"

Data actualizării: | Data publicării:

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii după ce a dezvăluit că a trecut pragul cabinetului medical. Prezentatoarea TV a ce s-a întâmplat, dar și care este starea ei.

Deși este persoană foarte activă și ocupată cu familia și cariera, Gabriela Cristea își face timp și pentru fanii ei din mediul online și îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața ei. Recent, soția lui Tavi Clonda le-a povestit acestora că a ajuns pe mâinile medicilor. Nu a fost vorba de ceva grav, ci de o extracție. Potrivit spuselor ei, Gabriela Cristea și-a scos măseaua de minte, iar în viitor intenționează să își pună niște gutiere speciale pentru îngrijirea dinților: „Așa arată un om care tocmai a ieșit de la dentist și care și-a scos o măsea de minte. Deci, practic, am cu un pic de minte mai puțin și cu o măsea lipsă. Sunt încă amorțită pe partea asta. Mi-am scos o măsea de minte de sus, pentru că cea de jos era deja scoasă, pentru că în curând vreau să îmi pun niște gutiere speciale pentru îndreptarea dinților”, a spus Gabriela Cristea pe InstaStory.

Vedeta le-a povestit fanilor că totul a decurs foarte ușor, dar încă are dificultăți în vorbire și este putin amorțită: „Am ceva probleme cu vorbitul, dar cam așa arăți după ce intri la dentist și îți scoți o măsea. Domnul doctor a avut mega răbdare cu mine, mai ales că am și întârziat. Extracția a durat cu tot cu anestezie 7-8 minute”, a mai spus Gabriela Cristea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel